Био класа - Био канела цейлонска на прах 50г

Био класа - Био канела цейлонска на прах 50г

Марка: Био Класа
Код на продукта: BK0587
Спестяваш в касичката: 0.05

Наличност: В наличност
4.98лв
-+
Цена във виртуални пари: 4.98

Канела е подправка и тя се използва широко в различни видове кухни от целият свят и особено в сладкарството

Канелата която се добива от вътрешността на кората ( ликото ) на лаврово дърво растящо в тропиците. Има високо съдържание на желязо, магнезий и калции.

Канелата е изключително силен антиоксидант! 

Свободните радикали причиняват различни увреждания на Вашият организъм, а канелата предпазва от тези увреждания. Начина на кодиране на генетичния материал би могъл да се промени от големият брой свободни радикали, което причинява образуване на мутирали белтъци и увреждания на имунната система и това може да доведе до предпоставки за развиване на онкологични заболявания. Именно канелата е тази, която се противопоставя на тези увреждания.

Начини на употреба на Канелата:

Всички вече знаем каква превъзходна комбинация за организъма е съчетаването на канелата и мед. Канела с кисело мляко и зърнена закуска е отличен старт на деня. Още повече, че комбинацията канела с кисело мляко моментално сваля кръвното налягане. Мед, сусамов тахан и канела е така нареченият био шоколад. Пробвайте и ще видите колко го харесват децата, а освен това е и изключително полезна комбинация. Тази комбинация е могъщ антиоксидант.

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

© Biohealthy.BG 2020 - Всички права запазени

плащане с борика плащане с виза плащане с master card