ДОСТАВКА

  1. ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

    1.1. След като на сайта Biohealthy.bg постъпи поръчка от Потребител, автоматизираната система на електронния магазин уведомява Потребителя със съобщение на електронния му адрес за успешно приетата поръчка.

    1.2. Доставки се извършват само за потвърдени поръчки. 

    1.3. Времето за доставка е 1-2 работни дни за град София и до 3 (три) работни дни за страната от датата на потвърждаване на поръчката, според националния график за доставки на куриерската фирма. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

    1.4. Поръчаните стоки се доставят на точно посочен от Потребителя адрес (независимо жилищен или служебен), в подходяща за целта опаковка.

    1.5. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в определения срок, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка. Потребителят може да изяви желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, когато не е открит на посочения за доставка адрес, като поема всички допълнителни разходи по доставката.

    1.6. Всички направени поръчки се доставят по начините и с куриери описани по-долу. Повече информация за работното време на куриерските фирми може да намерите на техните Интернет страници.

Speedy (speedy.bg)
Поръчка до 150 лв. вкл. – съгласно тарифа на куриера
Поръчка над 150 лв. – безплатна доставка.

Econt (econt.com)
Поръчка до 150 лв. вкл. – съгласно тарифа на куриера
Поръчка над 150 лв. – безплатна доставка.

2. ЦЕНИ НА СТОКИТЕ И ПЛАЩАНЕ

    2.1. За всяка поръчана стока Потребителят заплаща цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично.

    2.2. Всички цени са в български лева (BGN) и с включен ДДС. Указаните цени на отделните стоки са за съответния брой и не включват разходите за доставка.

    2.3. Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два отделни начина, като независимо от избора, сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

        2.3.1. С „наложен платеж” – плащане в брой на куриера при доставката;

        2.3.2. С кредитна или дебитна карта;

    2.4. Потребителят се задължава да заплати пощенските, куриерските или транспортните разходи, свързани с доставката на стоката, невключени в продажната и цена.