ОБЩИ УСЛОВИЯ

Уважаеми клиенти, с настоящите условия се уреждат взаимоотношенията ви с онлайн магазин Biohealthy.bg във връзка с услугите, които предлагаме. С разглеждане съдържанието на сайта (разлистване на страниците, натискането на обект, картинка или връзка), се счита, че Вие приемате и се задължавате да спазвате описаните по-долу условия.

Интернет (онлайн) магазина Biohealthy.bg е собственост на Биохелти ООД със седалище и адрес на управление гр. София, п.к. 1729, Район „Младост”, ж.к. Младост 1А, бл. 502 и ЕИК 204414011

1. Съгласие и поверителност на личните данни

С отбелязване в поле „Съгласен съм с Общите условия” клиентът извършва електронно изявление, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.

Биохелти ООД предприема всички мерки за защита на личните данни на потребителите, предвидени в Закона за защита на личните данни. Биохелти ООД гарантира, че тези данни няма да бъдат предоставяни по никаква причина на трети лица и ще бъдат използвани само за нуждите, касаещи взаимоотношенията на онлайн магазин Biohealthy.bg и неговите клиенти.

2. Условия за поръчка на стоки в онлайн магазин Biohealthy.bg

Поръчката на стоки от Биохелти ООД чрез онлайн магазин Biohealthy.bg стават след регистрация на сайта или ако не е направена такава, след попълване на форма с въведени от Вас имена, e-mail адрес, телефон, адрес на доставка, пощенски код, начини на доставка и плащане. Всяка потвърдена от клиента поръчка на стоки от онлайн магазин Biohealthy. Bg е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин.

След приключване на поръчката, Биохелти ООД се задължава да изпрати потвърждение по e-mail за направената от Вас поръчка.

3. Условия за доставка на поръчани стоки

    3.1. След като на сайта Biohealthy.bg постъпи поръчка от Потребител, автоматизираната система на електронния магазин уведомява Потребителя със съобщение на електронния му адрес за успешно приетата поръчка.

    3.2. Доставки се извършват само за потвърдени поръчки. 

    3.3. Времето за доставка е до 3 (три) работни дни от датата на потвърждаване на поръчката, според националния график за доставки на куриерската фирма. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

    3.4. Поръчаните стоки се доставят на точно посочен от Потребителя адрес (независимо жилищен или служебен), в подходяща за целта опаковка.

    3.5. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в определения срок, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка. Потребителят може да изяви желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, когато не е открит на посочения за доставка адрес, като поема всички допълнителни разходи по доставката.

    3.6. Цените за доставка са …

Доставката на стоки, поръчани през интернет магазин Biohealthy.bg се извършва чрез куриер до посочен от клиента адрес, след получаване на потвърждение. Условията за доставка на направената поръчка са според тарифата на куриерската компания. 

4. Връщане на стока

Съгласно чл.55 от ЗЗП Вие имате възможност да върнете закупените от Вас стоки в рамките на 14 дни от датата на закупуването, при следните задължителни условия:

    4 1. Стоките са в своята оригинална опаковка и не са с нарушена цялост;

    4.2. Стоките са в добър търговски вид, без следи от използване, зацапвания и захабявания;

    4.3. Стоките имат приложен докумет, с който са получени;

    4.4. Всички разходи по връщането на закупените стоки, са изцяло за сметка на клиента.

В този случай, клиентът получава обратно заплатената от него сума в рамките на 14 работни дни, считано от датата на получаване на върнатата стока. Възстановяването на сумата става само по банков път.

5. Цени и плащане

    5.1. За всяка поръчана стока Потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично.

    5.2. Всички цени са в български лева (BGN) и с включен ДДС. Указаните цени на отделните стоки са за съответния брой и не включват разходите за доставка.

    5.3. Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два отделни начина, като независимо от избора, сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

        5.3.1. С „наложен платеж” – плащане в брой на куриера при доставката;

        5.3.2. С кредитна или дебитна карта;

    5.4. Потребителят се задължава да заплати пощенските, куриерските или транспортните разходи, свързани с доставката на стоката, невключени в продажната и цена.

Всички цени, обявени в магазина са с включен ДДС. Биохелти ООД си запазва правото да променя цените на стоките без предварително уведомление.

6. Регистрация в онлайн магазин Biohealthy.bg

Регистрацията в онлайн магазина не е задължителна, но тя има редица важни за клиента предимства, като бърза и лесна поръчка, участие в промоции и активности, натрупване на виртуални спестявания и редица други. Купувачът попълва регистрационна форма, в която посочва данните, необходими за издаването на фактура, както и валиден адрес за доставка, телефонен номер и e-mail адрес.

7. Продуктова информация

При възникване на съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля, винаги се обръщайте за медицинска консултация към вашия личен лекар или към квалифициран лекар. Информацията и продуктите на този сайт не са предназначени за диагностика, лечение или превенция на заболявания и здравословни проблеми.

8. Авторски права

Сайтът съдържа авторски материали, текстове, изображения, графики, изображения на търговски марки, бази данни, които са собственост или са лицензирани от Biohealthy.bg и са  защитени от българските и други приложими закони за права върху интелектуална собственост.  Възпроизвеждането на съдържанието или, който и да е негов елемент  може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на Biohealthy.bg . 

9. Общи

При използване на онлайн магазин Biohealthy.bg, потребителят се съгласява, че Биохелти ООД може да съхранява и обработва в лог-файловете на сървъра Biohealthy.bg  данни за посещението на сайта – IP адрес, бисквитки (cookies) и други, за да идентифицира потребителя и да удостовери началото на ползване на Biohealthy.bg. Чрез ползването на сайта, потребителят се съгласява с настоящите Oбщи условия.

*Възможни са печатни грешки, разлики в цветовото представяне на продуктите, както и промяна на техния дизайн.