Показване на 1–24 от 28 резултата

Casa Ka’kau е българска марка за занаятчийски шоколад, която произвежда висококачествени продукти от какаови зърна от Южна Америка. Историята на компанията започва през есента на 2016 г., когато родителите на едно дете със силна хранителна алергия решават да приготвят домашен шоколад без мляко и животински продукти, без глутен, без подобрители, консерванти и стабилизатори. Шоколадът се получава много успешен и родителите решават да споделят оригиналната семейна рецепта с повече хора, които се стараят да се хранят здравословно и пълноценно.

За Casa Ka’kau концепцията да произвеждат „чисти“ продукти е ключова. В основата й стои желанието на родителите да помогнат на детето си да се чувства нормално и да се наслаждава на един от най-чистите и вкусни десерти. В бранда са заложени ценностите – „Casa“ (къща) въплъщава семейния дух, който дава сили и мотивира целия екип, като същевременно отразява грижата, любовта и вниманието, с което прави всяко едно блокче шоколад. Думата, с която маите са назовавали какаовия плод – “Ka’kau”, показва какво стои в сърцето на всеки продукт – какаови зърна от Южна Америка.

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да бъде максимално полезен. Раглеждайки сайта, се съгласявате с нашите условия за ползване.