Ploddy - Студено пресован сок Ябълка с малина 3л

Ploddy - Студено пресован сок Ябълка с малина 3л

Марка: Ploddy
Код на продукта: PD033
Спестяваш в касичката: 0.09

Наличност: В наличност
8.95лв
-+
Цена във виртуални пари: 8.95


Сок Ябълка и малина на Ploddy - глътка свежест

  

Опитвали ли сте тази комбинация. Представете си студено пресовани добре узрели малини. Гъстия сладък сок, силния аромат, наситения цват. Добавете го сега към сока от ябълка. Всъщност, няма защо да го правите. Ние го направихме за вас. Просто отвийте капачката и се насладете на момента. А децата, ....о!, те го обожават!

Знаете ли как тези прекрасни плодове на природата се оказват от градината директно в опаковката?! Знаете ли защо соковете Ploddy са тaka близки до истинският автентичен вкус на плодовете? Защо носят толкова свежест и бодрост? Сега ще разберете малко от магията на студеното пресоване. Магия на автентичния вкус!

Всъщност всичко е много просто. Без всякаква допълнителна обработка плодовете се смачкват с хидравлична преса. Огромният натиск на пресата изцежда соковете директно от плодовете. Всички хранителни съставки, ензими, минерални вещества и превъзходни качества на плодовете се запазват. Не са необходими каквито и да било изкуствени добавки.

При другите методи за получаване на сок плодовете се подлагат на някаква термична обработка, рязане или блендиране. Всички тези процеси разграждат или унищожават ценни съставки за нашия организъм. Всичко това го няма при студеното пресоване. Оборотите са много бавни, не се образува никаква топлина по време на процеса. Ето как можете да се насладите на всички ползи от плода.

Освен това студеното пресоване не позволява по време на процеса да навлиза въздух, а това забавя процеса на окисляване на сока. Обърнете внимание, че поради липсата на каквато и да е обработка, характерен белег на студено пресованите сокове утайката на дъното. Тя не трябва по никакъв начин да ви притеснява. Просто разбъркайте.

Ето как Ploddy е при вас с всичките си съставки и безценни витамини, удобен за употреба, дар от природата. Ползите са като от всеки плод, трудно можем да ги изброим. И все пак - укрепват имунитета, засилват метаболизма, предотвратяват алергии, помагат на храносмилането и стомашно чревният тракт и много други. А съдържанието на големи количества антиоксиданти ще ви помогнат да се справите по-лесно със стреса и напрегнатия начин на живот.

Ако трябва да избирате между студено пресован и друг вид сок, не се колебайте за правилния избор. Отпийте от природата, сок само от плод!

Напишете отзив

Забележка: HTML не е преведен!
    Лош           добър

© Biohealthy.BG 2019 - Всички права запазени

плащане с борика плащане с виза плащане с master card