SODASAN – истинска био чистота

Искате дрехите, съдовете и дома си перфектно чисти. И всичко това да е БИО!!!
Е, възможно е. Представяме Ви немските почистващи, перилни и миещи продукти на ✨SODASAN
Преди повече от 20 години двама немски ентусиасти – Керстин Стромберг и Юрген Хак решават да предоставят алтернатива на продуктите на конвенционалната миеща промишленост. Започват с визията за разработване на почистващи препарати от естествени суровини, които не замърсяват околната среда по време на тяхното производство и след употреба.
И не след дълго се оказва, че това е наистина възможно!
Първите почистващи препарати, направени от SODASAN, се основават на сапунени люспи, произведени от растителни масла. Въпреки че са били успешни, те не са могли да се конкурират с конвенционалните продукти по отношение на употреба и дозировка. Независимо от това тези първоначални еко почистващи препарати все още представляват сериозен пробив в екологичният начин за почистване.
Постепенно броят на потребителите, които искат да действат отговорно в собственото си домакинство се увеличава. И те стават все по-критични спрямо използваните препарати.
Екипът на SODASAN залага на непрекъснатото развитие и смята, че екологично чистите перилни и почистващи препарати също така трябва да бъдат привлекателни и за хората, които са свикнали с обикновени промишлени продукти.
Ето защо, от години продуктите се доразвиват и оптимизират в собствена лаборатория.
Днес продуктите на SODASAN отговарят на нуждите на взискателните клиенти.
Те са лесни за използване, ефективни и продуктивни в почистването и спестяват ресурси и вода.
SODASAN предлага на съзнателните потребители основна алтернатива за измиване и почистване. С продуктите на SODASAN се постигат страхотни резултати от почистване с огромно намаление на въздействието върху околната среда в сравнение с конвенционалните почистващи препарати.
Но как е възможно? Нов пробив в химическата промишленост? Неее ????. Вместо чудодейния лек от ерата “по-бял от бяло” , SODASAN използва доказани съставки и следва продуктова политика, която лесно може да бъде разбрана:
-> използват се само растителни масла от биологично отглеждане като основа за сапунените продукти;
-> подкрепя се социално отговорното селско стопанство в Третия свят, като се купуват растителни масла от проекти за справедлива търговия;
-> не се използват синтетични консерванти или аромати в продуктите;
-> не се използват никакви съставки от хлорната химия;
-> не се използват никакви съставки, които са произведени с помощта на генно инженерство;
-> не се извършват никакви тестове върху животни, пряко или косвено.

Продуктовата гама препарати на SODASAN за Вашият чист дом може да намерите в нашият сайт ТУК.

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да бъде максимално полезен. Раглеждайки сайта, се съгласявате с нашите условия за ползване.