Продукти
Порции: 2
Време за приготвяне: 20 мин.
1 ч.ч. киноа
2 ч.ч. вода
2 портокала
2 с.л. ябълков Vinoceti оцет
100 мл зехтин
1 ч.ч. черен боб
1 малка глава червен лук
1 ч.л. мед
семена от кориандър
сол и черен пипер
Инструкции за приготвяне
Стъпка 1
Сварете киноата и междувременно настържете кората на единия портокал.
Стъпка 2
Отделете месото на двата портокала.
Стъпка 3
Смесете всички сосове и подправки като дресинг и добавете ябълковия Vinoceti оцет.
Стъпка 4
Сложете киноата и боба в чиния, разбъркайте леко и залейте с дресинга.
Съвет
По желание, вместо боб може да използвате нахут.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЯЛАТА ГАМА ОЦЕТИ “VINOCETI”