Салата с киноа, боб и ябълков оцет Vinoceti

Продукти

Порции: 2
Време за приготвяне: 20 мин.

1 ч.ч. киноа
2 ч.ч. вода
2 портокала
2 с.л. ябълков Vinoceti оцет
100 мл зехтин
1 ч.ч. черен боб
1 малка глава червен лук
1 ч.л. мед
семена от кориандър
сол и черен пипер

Инструкции за приготвяне

Стъпка 1

Сварете киноата и междувременно настържете кората на единия портокал.

Стъпка 2

Отделете месото на двата портокала.

Стъпка 3

Смесете всички сосове и подправки като дресинг и добавете ябълковия Vinoceti оцет.

Стъпка 4

Сложете киноата и боба в чиния, разбъркайте леко и залейте с дресинга.

Съвет

По желание, вместо боб може да използвате нахут.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЦЯЛАТА ГАМА ОЦЕТИ “VINOCETI”

Вашият коментар

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да бъде максимално полезен. Раглеждайки сайта, се съгласявате с нашите условия за ползване.